b ...:::craftológia:::...: Szívás tetőfokon

8/24/2011

Szívás tetőfokon

Elsősorban azért, mert beszéltem Ádámmal 6 perc 50 másodpercig, és totál lemerült a kártyámon a pénzmag. De ez szerencsésen megoldódott, mert rögtön kaptam egy SMS-t, hogy ha küldök egy üres SMS-t (ingyen) egy számra, akkor 2 euróval megdobnak. Ez a 2 euró pedig a következő kártyafeltöltésnél levonódik, vagyis igazából 2.20, mert 20 cent a szolgáltatás ára. Jófej a T-Mobile, köszönöm!
Másodsorban meg azért, mer kiderült, hogy kötelezően le kell mennem orientációs napokra Pécsre. Fogok hallani egy csomó fölösleges információt, amit már tudok (kérem, 4 év az 4 év, ismerem a rendszert), viszont az indexemet csak ekkor tudom felvenni - felvenni, amikor nem is adják oda már csak akkor, ha lediplomázok -, de kell ráragasztani fényképet, meg ki kell töltögetni az adatokat benne. Szóval gyakorlatilag csak az index miatt kell leutaznom. Ráadásul 28-án, amikor is híváson kéne lennem, mint koszorúslány, mivel 29-én délután 1-től kezdődik a banzáj, ám aznap nem tudok itthonról úgy lejutni, hogy akkorra oda is érjek, mert leghamarabb 12:41-re érnék a pályaudvarra menetrend szerint, de a vonat meg mindig késik. 
Ó, hogy most mennyit bazdmegolok magamban! Csak azt nem tudom, hogyan oldom ezt meg... De most rohanok a vonatra mindjárt, mert autósuliba kell mennem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése