b ...:::craftológia:::...: Hát nagyon összejöttek a dolgok...

5/28/2009

Hát nagyon összejöttek a dolgok...

De annyira, hogy ezt már fokozni sem lehetne. Na jó, lehetne, de meg ne próbálja senki se, az élet se, a testem se, meeeer különben harapok!!! GRRRR! (Már ha tudnék harapni...)
Csontig hatolt foggyulladás - mert megérdemlem. Kedden fül-orr-gégészeti ügyelet: enyhe mandulagyulladás, sárgásan váladékozik. Szerdán fogászati ügyelet. Ma szintén fogászati ügyelet, 2 szuri, gyökérkezelés, idegek kitépkedése: fogam közben nem vérzett, ebből kifolyólag pedig el van halva szegénykém, és még pluszban kaptam bele idegölőt. De legalább annyira erős fájdalom nincs, mint hétfő éjszaka óta. Van viszont "rossz közérzet a gyomorban", enyhe hányinger: nyilván az antibiotikumtól, vagy a fájdalomcsillapítótól, vagy mindkettőtől egyszerre.
A mai vizsgámra nem mentem be: második tárgy elbukva. De semmi pánik, majd következő félévben újra megpróbálom, vagy az azutániban.
Holnap költözködnek haza a dolgaim, melyek itt Pécsen kitöltötték jelentéktelen kis albérleti életem... Ruhák hajtogatása, jegyzetek szortírozása és hasonló izgalmas dolgok várnak rám még ma este. Éjfélkor beveszem az antibiotikumot. Lehet, fájdalomcsillapítóra is szükség lesz. Addig meg punnyadás, pakolgatás, rendezgetés...
Az erő legyen velem... És jövő héten csütörtökön tessék majd gondolni rám, mert ismét szuri az ínybe aztán gyökérkezelés... Persze Géza bácsi nem lesz olyan kíméletes, mint Mónika doktornő ma, szóval FÁJDALOM lesz bőven. :(
Szeressetek!

3 megjegyzés:

  1. szeressen a négyfelé baszott verébszárnyú harcsafejű marhafülű kimérától született négybalkezes ötjobblábas metálböllér! (meg én)

    VálaszTörlés