b ...:::craftológia:::...: Igazából semmi érdemes/értelmes nincs ebben a bejegyzésben, csak jódolgomban nem tudok mit csinálni, hát írtam

11/17/2008

Igazából semmi érdemes/értelmes nincs ebben a bejegyzésben, csak jódolgomban nem tudok mit csinálni, hát írtam

Fáj az élet, fáj nagyon... Bárányfelhőn ülve a lábamat lógatom. Na jó, annyira nem, sőt, szép az élet. :) Szeretném azt hinni, hogy nem romlik el semmi. Bár, végülis... a fonetika mongyon le!!!
Igazából azt sem tudom, minek írok bejegyzést. Pláne, hogy Gyilkos számok-at nézek a tévében, amíg el nem jön a reklámszünet... Még a napom is jó volt, annak ellenére, hogy hétfő van. Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn. :)
Volt egy fantasztikus hétvégém Ádámmal, ma egy vásárlós délutánom Vikivel /poén volt XD/, voltunk Árkádolni /fujjj, gyűlölöm az Árkádot, meg a vásárlást is, de Vikivel legalább könnyebben megy/ meg Tesco-ban /találtunk egy tök aranyos lovat, csináltam róla videót, majd feltöltöm :D/. Meg néztem hentai-t is, bár az enyhén fura volt... :S Lehet, hogy túl sok pornót nézek? /egyáltalán kérdezhet ilyet egy nő önmagától??? XD/ Asszem, flúgos vagyok.
Minden tök jó, én meg keresem a rosszat... Végülis van rossz dolog. Vagyis nem úgy mondanám, hogy rossz, hiszen "a rossz nem létezik, mert a rossz csak a jó hiánya." Asszem, ez a theodicea elve Aquinói Szent Tamástól, de ha tévedek, akkor elnézést mindenkitől, de sz@r a memóriám. Régen volt már az az érettségi...

REKLÁM

A mocskos kapitalizmus!!! grrrrr...
Na jó, írok itt a semmiről, mintha ez olyan marha érdekes volna. Éhes vagyok. Zabálok napok óta. Nem mondom, hogy nem férne rám néhány plussz kiló /mondjuk úgy 2-3, mer gebe vagyok, mint egy anorexiás/, tekitve, hogy hideg idők jönnek, de azért nem kéne megölnöm az emésztésemet. Pedig jó úton vagyok feléje. Különben is, egyszer azt álmodtam, hogy vért hányok, és kiderült, hogy gyomorfekélyem van. Bár, talán zabálástól nem lehet olyat kapni /remélem :S/.
OK. Tényleg abbafejezem. Ennyit mára.
És boldogságos szülinapot Grósz Zolinak meg boldogságos névnapot a Gergőknek!
Uffffffffff...

1 megjegyzés: